Comanda un
banchet
Cum sa
obtii
discount
card
Mic Dejun
15
lei
Меniu Avantajos
59
lei
Ofertă Specială!
105
lei
top
Comandă un banchet

"Trattoria della nonna"- Unde se mănâncă bine!

Armonia şi bogăţia gusturilor, îmbinate cu tradiţia bucătăriei italiene şi ospitalitatea specifică sîngelui latin, servire impecabilă şi ambianţa distinsă, acestea ar putea fi cuvintele, care descriu restaurantul ” Trattoria della nonna” . Dvs. puteţi savura gusturile Italiei, numai aici, la "Trattoria della nonna".

Anturajul placut, deservirea excelentă,  meniul bogat ... vă vor permite să petreceți o seară de neuitat.

 

În caz care doriți să organizați petrecerea pentru copii vă propunem oferta specială "Bambini Fest" la doar 170 lei/copil*. Copii se vor bucura de : frigărui din carne de pui, cartofi pai, legume proaspete pline de vitamine și băutură (suc sau apă plată). Avantajele organizării unei petreceri pentru copii Bambini Fest in restaurantul Trattoria della nonna:

 * Program deosebit si interactiv cu animatori

* Meniu special pentru copii

 * Decorarea originală a sălii

 * DJ si DISCOTECĂ pentru copi

La fel este o ocazie unică pentru părinţi de a petrece sărbătoarea împreună cu copiii sau într-un separeu al restaurantului, bucurîndu-se de o conversaţie plăcută în timp ce copii se distrează din plin. Oferim si organizarea manifestărilor pentru copii în deplasare — Catering la domiciliul oaspetelui, la şcoală, în natură.

  

Dati-ne un sunet si  în scurt timp vă vom contacta pentru a concretiza toate detaliile şi nuanţele.  

Trattoria della nonna Centru: +373 68 300 825


 

 

Restaurantul "Trattoria della nonna", îşi impresionează oaspeţii prin bogăţia meniului, feluritele sortimente de bucate, satisfăcînd pînă şi cei mai pretenţioşi oaspeţi. Bucătarii noştri, specialişti recunoscuţi în arta culinară a regiunii mediteraneene, nu vă vor dezamăgi, oferindu-vă sortimente de mîncăruri preparate după reţete originale. Dejun rapid şi consistent, care te umple de energie, un lunch delicios, o cina elegantă, zile de naştere sau serbarea  unui eveniment mai important din familia Dvs.. Pentru toate acestea puteţi stabili un meniu fix în prealabil sau ca fiecare invitat să serveasca ceea ce doreste.

 

 

Dacă tu ai discount card, şi vei dori să organizezi un banchet sau ziua ta de naştere a cîte – 150 de lei per persoană cu 5 prieteni de-ai tăi –  bunicuţa îţi oferă un BONUS de 200 de lei şi o surpriză dulce – un desert. In cazul în care preferi o serbare mai restrînsă, cu mai puţin de cinci prieteni invitaţi, primeşti plus 5% reducere pentru consum la discount-ul existent. La comandarea unui meniu de la 350 lei / persoană Vă bucurați de 10-12 feluri de gustări reci, salate, bucate calde, dar și bucate din felul doi pe baza de carne de pui, vită, porc sau pește cu garnitură. Important ! 

SUPER OFERTĂ -  băuturile cu alcool sau fară, la preț de market!

*Cardul de discount nu este valabil!

Dan Iftodi - Software Developer