Comanda un
banchet
Cum sa
obtii
discount
card
Mic Dejun
20
lei
Trimite un mesaj
inapoi top
Evenimente
Cadourile te așteaptă!
Joi, 30 Noiembrie 2017

Magia sărbătorilor și bucuria de a primi cadouri sunt două lucruri care ai vrea să dureze cât mai mult.

Tocmai de aceea, Trattoria della nonna împreună cu partenerii săi muzCafe, Star Kebab, Don Taco, Pensiunea della nonna și PUB44, ți-a pregătit cadourile și-ți aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă începând de azi. Astfel, dacă deții un card de fidelitate a unui local din rețea, poți beneficia cadourile deosebite de Anul Nou. 

 

Pentru a primi cadourile, trebuie doar să accesezi site-ul www.deschidecadoul.md și să selectezi restaurantul al cărui card îl deții. Cardul de fidelitate îți oferă 12 cadouri garantate! Introduci codul de pe card în căsuța de pe site și primești zecile de daruri puse la dispoziția ta.

Primește Un litru Vin Comrat CADOU sau savureaza renumitul desert Gofre Vieneze in restaurantul italian Trattoria della Nonna.

Și asta nu e tot: Mai ai multe alte cadouri delicioase de la partenerii din rețea, care cu siguranță îți vor lăsa amintiri de neuitat și-ți vor face sărbătorile mai frumoase. 

De exemplu, pentru a petrece timpul minunat, departe de zgomotul orașului, vino la Pensiunea Vacanța de la Nonna. Aici te așteaptă un cadou demn - O casuta pentru doi, iar pentru a simți din plin căldura sărbătorilor, comandă împreună cu prietenii Sauna Vânătorului și primește o ladă de bere cadou!

E plăcut să primești cadouri!

Acceseaza www.deschidecadoul.md și bucură-te din plin!

 

 

Dan Iftodi - Software Developer