Comanda un
banchet
Petrecere pentru copii www.pensiunea.md
top
Cartea de oaspeti
 • Diana
  Marti, 26 Septembrie 2017, 21:34:47
  Trattoria de la Nona Catering, sunteti perfecti! Am avut o mare placere de serviciul de catering organizat tocmai la Vulcanesti! Bucate foarte gustoase de calitate inalta si o deservire excelenta! Va multumim!
 • Сергей
  Marti, 13 Iunie 2017, 13:19:31
  Отдыхали в узком кругу 07.06.17 Остались очень довольны. Обслуживание на высоте, официантов не заметно, живая музыка и прекрасно сервированный стол располагают к веселью и общению. Отличное сочетание " цена-качество". Огромное спасибо всему персоналу и администрации за радушный прием. Особая благодарность дежурному администратору НИНЕ и официанту ЭМИЛЮ. Спасибо.
 • Ana
  Sambata, 8 Octombrie 2016, 11:12:33
  Limba de vita ca in Italia foarte gustoasa, dati-mi si mie reteta )
 • Eugenia
  Duminica, 4 Septembrie 2016, 13:25:26
  Vreau să mulțumesc din suflet tuturor angajaților și în special administratorului Trattoria Ciocana, Petru Gușan, pentru că au avut o atitudine deosebită față de noi și de evenimentul care l-am organizat. Toți invitații noștri au rămas mulțumiți de masa bogată, deservirea, muzica, decorul....localului. Cu toată încredrea recomand tuturor să organizeze evenimente frumoase în rețea și aveți toată încrederea în administrator, Petru este foarte responsabil. Mulțumim din suflet pentru tot.
 • миша
  Joi, 28 Iulie 2016, 11:25:11
  Очень вкусно. Одна из лучших кухонь. Правда долго ожидать, но еда стоит ожидания. Тут я верю что готовят от сердца. Спасибо вам за лучшие завтраки, обеды, ужины, полдники, и атмосферу.
 • Ion
  Sambata, 16 Iulie 2016, 14:21:56
  bucatele sunt deosebit de gustoase si deservirea este la maxim...va multumim mult!
 • Andrei
  Sambata, 23 Aprilie 2016, 18:55:03
  salut draga Trattoria, cind deschideti un local si in sectorul Buiucani? Si aici sunt multi clienti care sunt dornici de a va vizita, si evident ca o fac, dar le-ar fi cu mult mai usor sa se odihneasca in localurile voastre, si in acelasi timp sa nu fie departe de casa, https://999.md/ro/20587963 , nu promovez spatii de inchiriat, dar acesta ar fi un loc potrivit, va asteptam cu drag cu un nou local!
 • Lorina
  Marti, 29 Martie 2016, 21:41:01
  Am sarbatorit ziua cumnatei in Trattoria de la Nona. Am ramas sirprinsa de ambianta placuta si scaunele albe extrem de confortabile. Cel mai mult m-a surprins acompaniamentul muzical. Nu credeam ca la noi poti asculta asa muzica buna live si mai ales gratis! Bravo muzicienilor ai respect pentru cel ce a venit cu ideea de a adauga putina atmosfera romantica si deosebita prin muzica acustica vie!
  Unicul minus este sala pentru fumatori, fumul din care, chiar daca se afla la intrare/ iesire, ajunge si in sala mare. Si nu este foarte placut sa simti mirosul de fum imediat cum intri si iesi din local - se imbiba automat in haine si par. Ar fi bine sa lasati sa se fumeze afara.
 • Cristian
  Miercuri, 17 Februarie 2016, 19:40:10
  O zeama buna vino la Trattoria sa o savurezi va propun si incercati ;)
 • Diana
  Luni, 15 Februarie 2016, 16:39:10
  De 14 februarie am sarbatorit in Trattoria della nonna Riscani cel mai frumos Valentine's Day alaturi de jumatatea mea! Bucatele au fost intr-adevar gustoase, iar atmosfera foarte romantica! In plus ne-a surprins placut prezenta in local a unei Cabine Foto in care puteai face poze haioase! Bravo Trattoria, ne surprindeti mereu cu lucruri frumoase!
More results...