Comanda un
banchet
Cum sa
obtii
discount
card
Mic Dejun
15
lei
Меniu Avantajos
59
lei
Ofertă Specială!
95
lei
Trimite un mesaj
top
Catering

______________________________________________________________________

 

     

Fourchette de la 150 lei/persoană.

(Prezentări, conferințe , banchete, petreceri de firma sau private)

Fourchette-ul - un eveniment în care oaspeţii se pot deplasa liber pe hol, pot să comunice şi să facă schimb de experienţe. Se poate opta și pentru servirea directă a fiecărui invitat, mai ales pentru bufetul suedez tradițional.  Atent așezate și decorate, bucatele oferite de Trattoria della nonna Catering  satisfac cele mai exigente gusturi în materie culinară, atât cu specific italian cât și cu specific național.

 

________________________________________________________________

Coffee – Break de la 50 lei/persoană

(Un moment de relaxare în pauza unui training sau seminar)

Coffee Break (pauză de cafea) - pauză pentru şedere plăcută şi comunicare în timpul negocierilor de afaceri, reuniunilor, conferinţelor şi seminariilor, precum şi a altor evenimente speciale. Adițional la gama de ceai şi cafea, pauzele de cafea pot include o largă varietate de canapé, copturi proaspete, mini – prăjituri, care nu-i vor lăsa indiferenţi pe oaspeţii evenimentului.

________________________________________________________________

Bambini fest de la 170 lei/persoană

(Organizați  petrecerea reușită pentru copilul dumneavoastră)

În viața fiecărui părinte cel mai important eveniment este ziua de naștere a copilului! În acest moment important, Trattoria della nonna Catering își ia grijile asupra sa privind organizarea evenimentului. Gama de servicii oferite de noi satisface integral cerințele dumneavoastre și a copilului. Vă asigurăm consultanță în alegerea meniurilor optime, prepararea acestora după standarde europene, transportul, servirea și întreaga gamă de activități auxiliare. Programul distractiv, clovni, aranjamente decorative cu baloane.

________________________________________________________________

Petreceri Corporative de la 150 lei/persoană

(Organizarea programelor de divertisment, aranjamentul festiv al meselor, posibilitatea de a achita nota de plată prin virament).

 Asigurăm servicii profesionale de catering și în cazul companiilor și firmelor. Fie că doriți să organizați petreceri de revelion, o petrecere de firmă sau o lansare de produs, Trattoria della nonna Catering  vă asigură consultanță în alegerea meniurilor optime, prepararea acestora, transportul, servirea și întreaga gamă de activități auxiliare ce drept ca scop buna decurgere a evenimentului.

________________________________________________________________

"Trattoria della nonna" Catering - Îți aducem sărbătoarea unde o dorești!

 mob.: (+ 373) 60 762 777 - Gheorghe

 e- mail: catering@trattoria.md

 www.trattoria.md

 


 BARBEQUE PARTY!

Barbeque – este evenimentul unde principalele ingrediente sunt: aerul curat, soarele şi bucatele din carne pregătite la foc deschis. Cum altfel poţi obţine mirosul îmbietor şi apetisant de carne proaspătă scoasă de pe grătar, dacă nu la barbeque. Barbeque-ul se potriveşte excelent petrecerilor corporate în aer liber, nunţilor şi jubileelor; poate deveni şi un fundal bun pentru negocieri de afaceri: ceea ce este imposibil de hotărît în cabinetele oficiale, se poate foarte uşor de decis într-o atmosferă relaxantă, la natură.
Trattoria della nonna Catering vă propune nu doar tradiţionalul frigărui, dar şi cârnăciori suculenţi, iar verdeaţa proaspătă, legumele şi fructele vor completa impresiile nemaipomenite de timp frumos şi soare arătos. Pentru oaspeţi vor fi instalate corturi, echipate cu baruri pline cu bere rece şi vor fi create condiţii comode pentru odihnă.

Pentru dumneavoastră Trattoria della nonna Catering va dezvolta idei originale în organizarea picnicului, caz în care vi se va propune meniu tematic şi decorul sărbătorii dvs. În lista serviciilor de organizare a sărbătorii dvs în aer liber, cu excepţia pregătirii bucatelor excepţionale şi deservirea impecabilă, se include şi selectarea atentă a locului unde va avea loc manifestaţia şi organizarea programului de divertisment.

Trattoria della nonna - Catering. Îți aducem sărbătoarea unde o dorești!

Mob.: (+373) 60 762 777
E – mail: catering@trattoria.md
www.trattoria.md