Rezervează vacanță de vis la Pensiunea della nonna!

WWW.PENSIUNEA.MD
CONTACTE
top
Comandă un banchet

"Trattoria della nonna"- Unde se mănâncă bine!

Vă invităm să serbați cele mai deosebite evenimente din viața dvs - Bambini Fest, Zi de naștere, Cumetrie, Botez sau orice alt eveniment important. Armonia şi bogăţia gusturilor, îmbinate cu tradiţia bucătăriei italiene şi ospitalitatea, servire impecabilă şi ambianţa distinsă, acestea ar putea fi cuvintele, care descriu restaurantul ” Trattoria della nonna” . 

Oferta Bambini Fest -  sărbători pentru copii în Trattoria della nonna Se apropie ziua de naștere a copilului tău și nu mai știi cum și unde să îi organizezi o sărbătoare cu adevărat frumoasă? 

Parcă le-ai încercat și văzut pe toate deja. Localurile nu îți mai impresionează piciul cu ce au de oferit, iar sărbătorile devin banale?

Căutările și frământările tale au luat sfârșit! Trattoria della nonna vine cu o ofertă absolut senzațională pentru sărbătorile cu copii – Bambini Fest!

 

De ce Bambini Fest în Trattoria della nonna?

 Animatori profesioniști - cca 100 personaje din poveste, precum și diversele jocuri distractive

Programul festiv este condus în două limbi (româna și rusa)  

   Abordare individuală – tematici speciale la alegere

   Meniu special pentru copii: frigărui suculent din carne de pui, salată din legume proaspete și delicioase, cartofi pai, delicioasa tortă Napoleone și suc natural – o bombă de vitamine

 Dj profesionist - care va aprinde ringul de dans pentru micii oaspeți și va fi o adevărată discotecă

 

 

Pentru părinți bunica a pregătit:

  • ·      Vin Negru de COMRAT CADOU - În timp ce copiii se distrează cu animatorul, fiecare matur va putea servi relaxat un pahar de Vin Negru de Comrat, oferit de Bunica gratuit, la comanda efectuată.
  • ·      Tombola - vom organiza o tombolă pentru părinți, unde veți putea câștiga un bilet gratis pentru serbarea unui Bambini Fest pentru copilașul dvs!
  • Card de reducere CADOU

 

Pentru toate acestea achitați un preț mai mult decât accesibil – 190 lei pentru fiecare copilaș*.

Gata, știi unde vei organiza următoarea serbare pentru copilul tău! Sună-ne acum pentru a stabili toate detaliile la nr. +373 68 300 825, str. M. Kogălniceanu 62!

*Daca sunt mai puțin de 15 copii, se achită  diferența de bilete.


Oferta Banchet -  sărbători familiale în Trattoria della nonna 

Restaurantul "Trattoria della nonna", îşi impresionează oaspeţii prin bogăţia meniului, feluritele sortimente de bucate, satisfăcînd pînă şi cei mai pretenţioşi oaspeţi. Bucătarii noştri, specialişti recunoscuţi în arta culinară a regiunii mediteraneene, nu vă vor dezamăgi, oferindu-vă sortimente de mîncăruri preparate după reţete originale. Pentru toate acestea trebuie să stabiliți un meniu fix în prealabil .


 

 

 

Dacă tu ai discount card, şi vei dori să organizezi un banchet sau ziua ta de naştere - la comandarea unui meniu de la 350 lei / persoană Vă bucurați de 10-12 feluri de gustări reci, salate, bucate calde, dar și bucate din felul doi pe baza de carne de pui, vită, porc sau pește cu garnitură. Iar cu ocazia zilei de naștere primiți Vin Nelimitat CADOU la organizarea unui eveniment în valoare minimă de 3000 lei 

SUPER OFERTĂ -  băuturile cu alcool sau fară, la preț de market!

*Cardul de discount nu este valabil!