Rezervează vacanță de vis la Pensiunea della nonna!

WWW.PENSIUNEA.MD
CONTACTE
inapoi top
Cariera
Să facem bine împreună!
Luni, 16 Martie 2020

"Totul o să fie bine, dacă nu o să fim indiferenți. Totul o să fie bine, dacă vom putea să ne unim în momente grele.

Eu, împreună cu echipa, am decis să punem umărul și în aceste momente complicate să dăm dovadă de responsabilitate și să ne implicăm. De aceasta, începând de luni, ne vom organiza, ca să facem următoarele lucruri:


- Vom alimenta gratuit cu prânzuri la domiciliu un șir de persoane care au nevoie de acest lucru mai mult ca alții. Pachetul va fi livrat de noi până la ușă. Trattoria della nonna


- Vom alimenta gratuit cu mâncare sățioasă pe cei care sunt de gardă și au grijă ca noi să fim bine. La fel, pachetul va fi livrat până la ușă. Star Kebab


- Vom continua alimentarea centrului de găzduire pentru persoanele fără adăpost, indiferent de situație. BucatePeRoate

Vom colabora cu autoritățile competente, ca toate aceste pachete să ajungă la oamenii care au cel mai mult nevoie.

Pentru membrii echipei noastre mari, care vor sta acasă, vom organiza livrări de produse alimentare la domiciliu și ne vom asigura că au tot necesarul ca să treacă peste aceste momente grele.

Este foarte important ca fiecare din noi să contribuie prin tot ce poate, pentru că doar împreună vom depăși aceste greutăți. De aceasta, îndemn și alți agenți economici din HoReCa să ne urmeze exemplul și să facă un bine pentru oameni.

De asemenea, dacă există persoane interesate ca să se implice în tot ce facem și să ajute persoanele social vulnerabile sau profesioniștii, care acum sunt de gardă, vă rugăm să ne contactați.

Haideți împreună să facem să fie bine!"

Dumitru Cebotărescu, fondator Trattoria della nonna

 

Completează chestionarul