Legume Coapte
Am cules cu drag roșiile, ceapa, morcovii,dovleceii, vînăta și broccoli din grădina bunicii.
Le coacem în cuptor exact 7 minute.La servire le asezonați cu o picătură de oțetbalsamic.
47.00 / 300 gr.
Polenta cu ciuperci
Ciupercile proaspete și ceapa le prăjim nițel cuo picătură de ulei de măsline. Pregătim polenta șimusul din sfeclă fiartă cu paprika. Așezăm frumospe straturi și punem la copt. Se servește cu ceapăfriptă pînă la o culoare aurie și structură crocantă.
33.00 / 400 gr.
Ardei copt
Ardeii și vinetele, se prepară la cuptor.Decojiți, se servesc calzi cu ghiveciul proaspătpreparat după o rețetă rustică din vinetetele coapte.
43.00 / 250 gr.
Ciorbă de Toscana
Clasicul fiecărei mese de post, prepararea are locîn 2 etape. Se frige ceapa cu ardeiul dulce și sunt adăugate la fasoliță în ultima etapă a fierberii.Se servește cu toast asezonat cu ulei de măsline, oregano și castraveți murați.
33.00 / 400 gr.
Păstăi cu legume
Păstăile sunt fripte la foc domol în sos de soia.Ceapa, morcovul și ardeiul sunt preparate la cuptor.Mixul de legume sănătoase, este asezonat cu opicătură de suc de lămîe, oregano și semințe desusan.
39.00 / 300 gr.
Risotto cu legume
După fierbere, orezul este înăbușit cu mazăreverde și boabe aromate de fasole roșie. Porția este împărțită în două jumătăți, una fiind condimentată cu curcuma. Se servește asezonat cu ulei de măsline, roșii coapte, rozmarin și oregano.
35.00 / 400 gr.
Poftă bună!