Rezervează vacanță de vis la Pensiunea della nonna!

WWW.PENSIUNEA.MD
CONTACTE
top
Catering

Trattoria della nonna Catering - Îți aducem sărbătoarea unde o dorești!

Prestăm servicii de catering profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: banchete, nunți, botezuri, aniversări, conferințe, barbeque, întâlniri de afaceri sau lansări de produse.  La fel avem serviciul Bucătăria mobilă (alimentarea personalului in oficiu) și chirie inventar/veselă.

Preparăm bucate folosind cele mai proaspete ingrediente selecționate pentru dvs. Oferim o largă varietate și flexibilitate în formarea meniului și ne conformăm bugetului dvs.

Comandă orice eveniment și primești vesela, inventarul și gratarul absolut GRATUIT!
Oferta este valabilă la evenimentul ce depășește suma de 6000 lei, la bucate!

 

 

 

 

 

 

 

 

Trattoria della nonna Catering vă propune:

Petrecere Corporativă 

Trattoria della nonna Catering vă pune la dispoziţie o echipă calificată şi toate elementele necesare desfăşurării petrecerii corporative de Revelion, oriunde doriţi dvs, chiar şi în oficiu. şi asta tot la un preţ atrăgător – de la 150 lei per persoană!

Veţi fi răsfăţaţi cu bucate rafinate şi fascinant de gustoase, decor de Revelion original, chelneri amabili şi grijulii, atenţie maximă asupra d-stră şi multe dorinţe împlinite!

Avantajele Petrecerii Corporate cu Trattoria della nonna Catering:

* Organizarea impecabilă a banchetului, până-n cele mai mici detalii

* Bucătărie italiană şi naţională

* Consultanţă în alegerea meniurilor optime

* Servicii exclusive de deservire 

* Aranjament deosebit al meselor

* Organizarea programelor de divertisment

* Sprijin în alegerea locului potrivit pentru o petrecere corporată reuşită


La dorinţă, puteţi alege orice tip de meniu şi deservire - banchet sau fourchette.
Achitarea poate fi efectuată – cash sau virament.

 

_________________________________________________________________________________________

Fourchette de la 150 lei/persoană

(Prezentări, conferințe , banchete, petreceri de firma sau private)

Fourchette-ul - un eveniment în care oaspeţii se pot deplasa liber pe hol, pot să comunice şi să facă schimb de experienţe. Se poate opta și pentru servirea directă a fiecărui invitat, mai ales pentru bufetul suedez tradițional.  Atent așezate și decorate, bucatele oferite de Trattoria della nonna Catering  satisfac cele mai exigente gusturi în materie culinară, atât cu specific italian cât și cu specific național.

Vezi MENIUL DE FOURCHETTE ȘI COFFEE BREAK

_____________________________________________________________

Coffee – Break de la 50 lei/persoană

(Un moment de relaxare în pauza unui training sau seminar)

Coffee Break (pauză de cafea) - pauză pentru şedere plăcută şi comunicare în timpul negocierilor de afaceri, reuniunilor, conferinţelor şi seminariilor, precum şi a altor evenimente speciale. Adițional la gama de ceai şi cafea, pauzele de cafea pot include o largă varietate de canapé, copturi proaspete, mini – prăjituri, care nu-i vor lăsa indiferenţi pe oaspeţii evenimentului.

_____________________________________________________________________________________________

Bambini fest de la 190 lei/persoană

(Organizați  petrecerea reușită pentru copilul dumneavoastră)

În viața fiecărui părinte cel mai important eveniment este ziua de naștere a copilului! În acest moment important, Trattoria della nonna Catering își ia grijile asupra sa privind organizarea evenimentului. Gama de servicii oferite de noi satisface integral cerințele dumneavoastre și a copilului. Vă asigurăm consultanță în alegerea meniurilor optime, prepararea acestora după standarde europene, transportul, servirea și întreaga gamă de activități auxiliare. Programul distractiv, clovni, aranjamente decorative cu baloane.

_____________________________________________________________________________________________

 Petreceri Corporative de la 150 lei/persoană

(Organizarea programelor de divertisment, aranjamentul festiv al meselor, posibilitatea de a achita nota de plată prin virament)

 Asigurăm servicii profesionale de catering și în cazul companiilor și firmelor. Fie că doriți să organizați petreceri de revelion, o petrecere de firmă sau o lansare de produs, Trattoria della nonna Catering  vă asigură consultanță în alegerea meniurilor optime, prepararea acestora, transportul, servirea și întreaga gamă de activități auxiliare ce drept ca scop buna decurgere a evenimentului.


____________________________________________________________________________________________

 BARBEQUE PARTY!

Barbeque – este evenimentul unde principalele ingrediente sunt: aerul curat, soarele şi bucatele din carne pregătite la foc deschis. Barbeque-ul se potriveşte excelent petrecerilor corporate în aer liber, nunţilor şi jubileelor; poate deveni şi un fundal bun pentru negocieri de afaceri.
Trattoria della nonna Catering vă propune nu doar tradiţionalul frigărui, dar şi cârnăciori suculenţi, iar verdeaţa proaspătă, legumele şi fructele vor completa impresiile nemaipomenite de timp frumos şi soare arătos.  În lista serviciilor de organizare a sărbătorii dvs în aer liber, cu excepţia pregătirii bucatelor excepţionale şi deservirea impecabilă, se include şi selectarea atentă a locului unde va avea loc manifestaţia şi organizarea programului de divertisment.


_________________________________________________________________________________________

CANTINA MOBILĂ

Una dintre cele mai comode metode de alimentare a personalului. Propunem 2 modalități:
 1. Pentru corporațiile mari ce dispun de o bucătărie în incinta oficiului - Trattoria della nonna Catering vine cu tot utilajul necesar, bucătar ce va servi bucatele, veselă ș.a. În fiecare zi bucătarul va servi bucatele pe farfurii, pentru fiecare angajat, apoi va lăsa o curățenie impecabilă.
 2. Pentru orice tip de companie - Trattoria della nonna Catering livrează lunch-uri ambalate perfect în lunch-boxuri. 
 În ambele cazuri meniul include Supă, garnitură, salată și bucate din carne/pește!

__________________________________________________________________________________________

CHIRIE INVENTAR

Dispunem de inventar ce-l oferim in arendă. Fie că merge vorba de mobilier, veselă, elemente de decor sau alte acesorii.

"Trattoria della nonna" Catering - Îți aducem sărbătoarea unde o dorești!

---

Tel.: 022-858-858 Servicii Catering
E – mail: catering@trattoria.md
www.trattoria.md

---